Sposób przygotowania

Wieprzowinę umyć, osuszyć, pokroić na plastry, usmażyć na oliwie kotlety z obu stron na rumiany kolor.

Cebulę obrać i pokroić w plastry.

Oliwę połączyć z sokiem z cytryny, tymiankiem, cebulą, liśćmi laury i szałwii, całość dokładnie wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Kotlety zanurzyć w marynacie i pozostawić w niej przez 4 godziny.

Po tym czasie odsączyć i smażyć na ruszcie przez ok. 10 minut.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !