Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na kwadraty. Rozkładamy na papierze do pieczenia w brytfannie. Każdy kwadrat smarujemy oliwą i posypujemy pokruszonym serem. Na wierzch układamy pomidorki i zapiekamy ok. 15-20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    Muszę wypróbować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Przepis I klasa! Rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !