Sposób przygotowania

Masło utrzeć na puszystą pianę, dodawać po trochę utarte żółtka z cukrem, startą czekoladę i drobno posiekane orzechy. Masą już dobrze utartą smarować wafle przekładając je. Przycisnąć obciążoną deseczką i postawić w chłodnym miejscu. Wierzch tortu polukrować i ubrać dowolnie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    Ten przepis niedawno znalazłam u babci w starym zeszycie i postanowiłam go zamieścić, chociaż pewnie dużo podobnych przepisów już znacie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna205

    moje smaki dzieciństwa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    taki torcik to dopiero przyjemność

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !