Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory pod beszamelem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 3 szt
masło
mąka
kremówka 150 ml
sól
pieprz
Gałka muszkatołowa mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pory pod beszamelem

pore pokroj,blanszuj 2 min w osolonejw odzie,obsmaż na maśle.na patelni rozpusc masło,wsypa mąke,mieszając,dolej kremówkę.dopraw solą i pieprzem oraz gałką.pory ułóż w naczyniu,zalej sosem,posyp serem na wierzchu,zapiekaj 20 minut w 200 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 03.11.2011 23:56
Intrygujące połaczenie.
ada12302 16.04.2011 22:55
musza być smaczne
novita23 14.04.2011 15:08
fajne
Emilia22 12.04.2011 18:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak