Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz szynkowo-cebulowy do rogalików

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 25 dag
cebula 1 szt
olej 1 łyżka
przyprawa Smak Lata 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz szynkowo-cebulowy do rogalików

Cebule i szynke pokroić w drobną kostkę, usmażyć na złoto na 1 łyżce oleju, dodać przyprawę Kucharek Smak Lata, wymieszać i jeszcze chwilę potrzymać na ogniu. Używać jako farsz do drożdżowych rogalików.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 12.04.2011 18:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak