Sposób przygotowania

Odkrajamy głowki pomidorów, delikatnie wyjmujemy środki do miseczki. Cebulę, i paprykę krojimy najdrobniej jak się uda, dodajemy do miseczki z środkami pomidorów, wrzucamy fetę i meiszamy by uzyskać jednolitą masę. do wnetrza każdego pomidora wkąłdamy listek lub dwa drobno poszarpanej sałaty, łyżke pasty wazywno fetowej, po wierzchu smarujemy delikatnie majonezem, uważając by nie przesadzić, i posypujemy startym serem, przekąska gotowa:) !

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !