Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z rzodkiewkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
rzodkiewki 1 pęczek
biały ser 10 dkg
kiełki rzodkiewki 1/2 opakowania
oregano świeże kilka gałązek
oliwa 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z rzodkiewkami

Fasolkę czyścimy,gotujemy w osolonym wrzątku.Odcedzamy.Rzodkiewki myjemy,osuszamy i trzemy na grubej jarzynowej tartce.Kiełki myjemy.Ser kruszymy.Wszystkie składniki sałatki mieszamy,dodajemy oliwę,przyprawiamy solą i pieprzem.Na wierzchu dekorujemy oregano.Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 07.01.2014 09:50
moja ulubiona
irenka 29.02.2012 14:21
super
AgaS10 09.10.2011 19:55
świetne:)
ronald88 25.04.2011 09:34
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak