Sposób przygotowania

W rondelku umieścić margarynę, brązowy cukier, czekoladę oraz śmietanę. Podgrzewać na małym ogniu do czasu, aż składniki się połączą. Ostudzić.

Jajka rozbić. Małymi porcjami dodawać masę z czekoladą. Na samym końcu delikatnie połączyć z obiema mąkami wymieszanymi z proszkiem do pieczenia. Ciasto przełożyć do tortownicy. Na wierzchu ułożyć mrożone truskawki pokrojone w plastry.

Piec przez około 60 minut w temperaturze 180ºC. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pyszniutko się prezntuje.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    musi być smaczne,warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    jak widzę takie ciasto to już nie mogę doczekać się na truskawki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    a sezon truskawkowy tuz tuż :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja też nie mogę się doczekać sezonu truskawkowego - uwielbiam te owoce:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne ciasto, aż ślinka leci;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pysznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Na pewno wypróbuje bo wygłada apetycznie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    TRUSKAWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Zapowiada się pysznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !