Sposób przygotowania

Mięso tniemy na kotlety, posypujemy Kucharkiem, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy w chłodne miejsce. Następnie przygotowujemy sos. Kroimy w kostkę ogórki i pieczarki, łączymy z majonezem, dodajemy musztardę, sól i pieprz do smaku, a następnie mieszamy. W kotlety wcieramy świeży tymianek i grillujemy. Podajemy z sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetytczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !