Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pest di ruccola

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 szt
oliwa
pinie
prażone migdały
parmesan
sól
pieprz
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Pest di ruccola

Jeżeli chodzi o proporcje to zasada jest taka, że pinie i migdały zagęszczają a parmesan i przyprawy doprawiają.
Zmiksować wszystko razem i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 21.04.2011 09:55
muszę spróbować
forgielka 21.04.2011 09:55
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak