Sposób przygotowania

Kurki obgotować w wywarze na rosół około 15 minut,osączyć i pokroić.Dodać do mielonego.Ząbki czosnku zmiażdżyć.Cebulę obrać i pokroić w kostkę,a następnie zeszklić na patelni i dodać do mięsa,dodać jajko,doprawić do smaku solą i pieprzem.Dodać zmiażdżony czosnek.Wszystko wymieszać.Formować mielone,obtaczać w jajku i bułce,smażyć na rozgrzanym oleju.Smażyć na rumiano z obu stron.Podawać z ziemniakami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !