Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana kaszą kuskus

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kuskus 1 szklanka
pieczarki 20 dag
cebula 1 szt
pieprz
sól
bulion 1 kostka
papryka 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana kaszą kuskus

Kuskus alać bulionem kuskus, przykryć, zostawić na 5-7 minut. Cebukę i pieczarki pokroić w drobniutką kostkę podsmażyć na oleju. Papryki oczyścić i przekroić na pół. Pieczarki wymieszać z kuskus, przyprawić solą i pieprzem, nakładać do papryczek. Piec w podgrzanym do 180°C piekarniku 15 minut, wyjąć, posypać serem i piec jeszcze 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 31.03.2013 10:04
fajny pomysł
Łukasz15 21.02.2013 19:49
Smaczna
Ada-Gaba 17.09.2012 07:24
ciekawy przepis
Małgorzata113 12.04.2011 10:32
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak