Sposób przygotowania

Osączone i umyte filety podzielic na mniejsze kawalki - kwadraty, wymieszac z sosem sojowym i imbirem, po czym odstawic na co najmniej poł godziny. Po tym czasie wyjac rybe z marynaty, zanurzyc w rozbełtanym jajku, obtoczyc w mące i smazyc na średnim ogniu na oliwie, dodac pod koniec smazenia miód i zmiażdżony czosnek i reszte marynaty.
Rybe z makaronem mie smażonym z warzywami

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    wyglada super i pewnie tak samo smakuje az zjesc by sie chcialo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dziś pierwszy raz jadłam tą rybkę, dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię tilapię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię tilapię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    niezła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !