Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z pieczeni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 100 g
koperek 1 łyżka
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cielęcina 200 pieczona

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pieczeni

Pieczeń zmielić, jajka przetrzeć przez sito. Pieczeń jajka i majonez wymieszać z koperkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zamiast cielęciny można użyć również pieczeni z indyka lub wieprzowiny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 12.04.2011 08:57
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak