Sposób przygotowania

Margarynę ,cukier ,mleko i kakao zagotować(odlać jedną szkl na polewę).Ostudzić,dodać 3całe rozbite trzepaczką jajka,cukier waniliowy i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia .Po dokładnym wymieszaniu przełożyć ciasto do wąskiej formy wysmarowanej masłem i piec na wolnym ogniu .Jeszcze gorące ciasto oblać polewą (wcześniej zageszczoną 2 łyżkami kakao).Lekko zastygająco powierzchnie naszpikować smażonymi ,obranymi z łupek migdałami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiedyś robiłam jak dzieci były małe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !