Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt makowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1 szkl
białko 1 szkl
mąka 1 szkl
mak 1 szkl
proszek do pieczenia 1 op
margaryna 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt makowy

ubić pianę z białek. dodać cukier, mak, mąkę, proszek do pieczenia. wymieszać. na końcu wlać roztopiony tłuszcz. piec w piekarniku w 180 stopniach przez 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak