Sposób przygotowania

Najprostsze w świecie puree, albo tłuczone ziemniaczki, jak kto woli. gotujemy ziemniaczki z odrobiną soli, po czym pougotowaniu wciskamy czosnek i dodajemy kostkę masła, tłuczemy, ja osbiście miksuje, wtedy jest bardziej puszyste. Dosalamy, czosnek lubi sól, i gotowe. Idelnie smakuje z karkówką czy żeberkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne do grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !