Sposób przygotowania

sos do sałatek, koperek, mąkę jajka margarynę i smietanę wrzucamy do miski, dodajemy proszek do pieczenia i zagniatamy. możemy podlać niewielką ilością oleju. odstawiamy ciasto na godz do lodówki, po czym wałkujemy na cienko, krojimy na małe kawałeczki, smarujemy wszystko zółtkiem i posypujemy solą, jeśli ktoś woli bardziej to kminkiem. ja sama preferuję sól. tak posypane krakercy kładziemy na blasze i pieczemy ok 15 min w nagrzanym do 180 piekarniki. Smakują idealnie z sosem serowym, lub czosknkowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolax

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !