Sposób przygotowania

Na oleju chwilę (2 - 3 minuty) smażyć pokrojoną w paseczki pierś kurczaka. Zalać wrzątkiem, wrzucić trawę cytrynową, drobno posiekane, pozbawione pestek papryczki chilli, listki limonki kaffir. Gotować pod przykryciem ok. 15 minut. Dodać pokrojone w paski grzyby, pastę tom yum oraz obrane krewetki. Gotować jeszcze 5 minut. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sosem rybnym. Przed podaniem wyłowić kawałki trawy cytrynowej oraz listki kaffiru. Podawać posypane świeżą kolendrą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    fantastycznie roste
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !