Sposób przygotowania

Ryż gotować 20 min w osolonej wodzie.Pomidory podzielić na połówki lub ćwiartki.Bazylię opłukać,osuszyć,listki oderwać od gałązek.Ryż odcedzić,przemieszać z pomidorami i bazylią.Przygotować szaszłyki; grzyby oczyścić,kiełbaski pokroić na kawałki.Na patyczki nadziewać na przemian kawałki kiełbaski i pieczarki.Olej rozgrzać,smażyć szaszłyki około 10 min ze wszystkich stron,skropić sosem azjatyckim.Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię takie szaszłyczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    zapowiada się smakowicie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajna propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !