Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JUSZNIK

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wieprzowe 50 dkg
woda 2 litry
włoszczyzna 25 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: JUSZNIK

Kości opłukać, zalać zimną wodą, dodać włoszczyznę i przyprawy, po czym gotować aż mięso przy kościach będzie miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 12.05.2012 17:43
ciekwy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak