Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz z dudek wieprzowych

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 2 litry
cebula 0,5 główki
sól do smaku
pieprz
śmietana 1/8 litra
podroby wieprzowe dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z dudek wieprzowych

Podroby dokładnie umyć i osolone gotować do miękkości. W trakcie gotowania dodać listek laurowy i dobrze posiekaną cebulę. Miękkie podroby wyjąć, pokroić w drobną kostkę i ponownie wrzucić do garnka. Podprawić śmietaną i dodać pieprz do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata72 12.05.2012 17:42
fajny przeepis
berys18 17.02.2012 12:15
ciekawy pomysł
berys18 17.02.2012 12:15
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak