Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podwójne niebezpieczeństwo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

likier Sambucca 25 ml
likier galliano 35 ml
lody 100 g
mleko 70 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Podwójne niebezpieczeństwo

Wszystkie składniki mieszamy w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki i podajemy. Po wierzchu możemy polać bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak