Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić w garnku z małą ilością mleka (mleko dolewamy, by czekolada się nie przypaliła, ale nie za dużo by nie była za rzadka). W pojemniczek/salaterkę lub podobne naczynie kładziemy orzechy i migdały, zalewamy czekoladą, gdy wystygnie wkładamy do lodówki by stwardniała.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ach te słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    moja ciocia tak samo robi:) taka rozpuszczona i spowrotem zastygnięta czekolada jest bardziej delikatna - przynajmniej ja mam takie wrażenie :):)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    no ta to jest nadziana orzechami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !