Sposób przygotowania

Szparagi dokładnie obieramy,kroimy na 2 cm kawałki i gotujemy w osolonej wodzie ok. 15 minut.Odcedzamy i studzimy.Szynkę kroimy w zgrabne kosteczki a truskawki w ćwiartki.Składniki delikatnie mieszamy i łyżką nakładamy porcje w liście sałaty.Polewamy sosem winegret.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mmm palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    sprawdzona polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma ciekawy smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !