Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z rostbefu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rostbef wołowy
twaróg
śmietana
szczypiorek
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z rostbefu

Umyty rostbef natrzeć solą i pieprzem, namoczyć we winie na 2 godz.Obsmażyć na oleju,następnie piec mięso w 200 stopniach około 25 min.Po upieczeniu pokroić na plastry .Twaróg utrzeć ze śmietaną , przyprawić .Plastry mięsa posmarować twarożkiem, zwinąć w ruloniki i posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piotereq 14.09.2011 17:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak