Sposób przygotowania

Kalafior obrać, umyć i podzielić na małe kawałeczki.

Pomidory oraz rzodkiew pokroić na ćwiartki.

Tuńczyk z puszki podzielić na bardzo drobne kawałeczki.

Wszystko razem połączyć i delikatnie wymieszać.

Przyprawić do smaku solą i pieprzem, sokiem z cytryny, wymieszać.

Na wierzch posypać posiekaną pietruszką. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetycznie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !