Składniki:
papryka czerwona | 100 g |
fasola szparagowa | 250 g |
groszek zielony | 150 g |
koncentrat pomidorowy | 50 g |
cebula | 150 g |
ziemniaki | 400 g |
olej słonecznikowy | 30 g |
sól | do smaku |
pietruszka zielona | 10 g |
wieprzowina | 600 (bez kości) |
papryka czerwona | 100 g |
fasola szparagowa | 250 g |
groszek zielony | 150 g |
koncentrat pomidorowy | 50 g |
cebula | 150 g |
ziemniaki | 400 g |
olej słonecznikowy | 30 g |
sól | do smaku |
pietruszka zielona | 10 g |
wieprzowina | 600 (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: