Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 8
makrela wędzona 1
majonez 4 łyżki
szczypiorek pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z makreli

Jajka ugotować na twardo w wodzie z odrobiną octu( nie pękną). Obrać i przekroić wzdłuż na pół.Wyjąć żółtka. Makrelę oczyścić z ości. Szczypiorek posiekać, część zostawić do dekoracji. Makrelę, żółtka i szczypiorek z majonezem dokładnie zmiksować.Masą makrelową napełniać połówki jajek i dekorować szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 27.01.2014 19:16
na pewno pyszne
bami 14.06.2011 15:07
Pycha! :)
pacpaw 12.04.2011 21:05
cudowne
Robert10 11.04.2011 11:57
super-lubię z takim nadzieniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak