Sposób przygotowania

Składniki:

pierś z kurczaka
brokuł
ser żółty
majonez
sól ziołowa
pieprz kolorowy
jajko
bułka tarta
olej do smażenia

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka dzielimy na 2 częsci a następnie przekrawamy wzdłuż na pół, aby powstały 4 duże płaty mięsa. Rozbijamy tłuczkiem i nacieramy solą ziołową i świeżo zmielonym pieprzem. Na brzegu każdego kawałka mięsa układamy kawałek sera żóltego, po 1 różyczce obgotowanego brokuła i ok pół łyżeczki majonezu. Zawijamy i spinamy wykałaczkami, obtaczamy w jajku i bułce tartej, a następnie na głębokim tłuszczu smażymy na rumiany kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszne mięsko:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    smacznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ładnie sie prezentuja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam takie pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    spróbuje bo przepis ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !