Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEKONKI w serowo-czosnkowym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek do smaku
pieprz do smaku
boczek 6 plastry
twarożek 1 (śniadaniowy)

Przepis i sposób przygotowania na: BEKONKI w serowo-czosnkowym sosie

Boczek pokrojony w plastry wkładamy do poiekarnika i w temperaturze 150 *C pieczemy aż do wytopienia tłuszczu.Wykładamy na paierowe serwety i czekamy aż tekko wystygnie i podajemy jako zakąska maczana w zmiksowanym twarożkiem z dodanym czosnkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak