Sposób przygotowania

Ciasto francuskie kroimy na cienkie paseczki. Każdą parówkę zawijamy ciastem. Układamy na blaszce. Jajko roztrzepujemy w miseczce, przyprawiamy. Smarujemy jajkiem ciasto na parówce.

Pieczemy ok. 18 min w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajna przegryzka.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    już tak robiłam,smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie kiełbaski
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    tez takie robie i lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !