Sposób przygotowania

SOS: 5 łyżek oliwy, 3 łyżki octu balsamicznego, 1 łyżka ostrej musztardy.Wszystkie składniki sosu wymieszać.
Papryki opalić,obrać ze skórki i oczyścić.Miąższ pokroić w szerokie paski.Fetę opanierować tak jak kotlety,w jajku i bułce tartej.Smażymy na maśle z obu stron,aż ser się zrumieni na złoto.Umytą i osuszoną rukolę wymieszać z sosem .Na talerzu wyłożyć rukolę na nią usmażony ser i na ser pokrojoną paprykę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe:)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    to jeden z moich ulubionych smakow
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo lubię smażone sery na ciepło
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fetę lubię i sałatki z nią są super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nigdy w ten sposób nie robiłam fety, a wydaje się, że będzie to dobrze smakowało, zwłaszcza w połączeniu z rukolą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !