Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać widelcem.Mleko wymieszać z cukrem waniliowym.Kromki chleba maczać w mleku a następnie w jajku.Smażyć na rozgrzanym maśle,aż jajko się zetnie.Podawać na gorąco z dodatkiem miodu,dżemu lub kremu czekoladowego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetne grzneczki:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Aż chyba muszę sobie zrobić.
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    prostota w wykonaniu ale też robię bo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !