Sposób przygotowania

plastry schabu rozbic , kazdy plaster smarowac koncentratem, polozyc plaster sera, krazek cebuli, czosnek poszatkowany, krazki pora, posypac przyprawami, zlozyc na pol i obtoczyc w jajku i bulce tartej, smazyc na rumiano

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    aż ślinka leci;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyglądają wyśmienicie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !