Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki i przesmażyć na oliwie z oliwek.Dodać posiekaną drobno cebulę i czosnek.Zalać niewielką ilością wody,posolić i dodać koncentrat pomidorowy i ocet.Gotować,aż kalafior będzie miękki,a sos zgęstnieje.Wymieszać i doprawić pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ....
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak nie próbowałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ja też jeszcze nie- ale na pewno zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w sosie pomidorowym nie robiłam, warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!! :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !