Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z włoskiej kapusty ewy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska ½ główki
cebula 1 szt.
śmietana 1 szklanka
musztarda 1 łyżeczka
Kwas cytrynowy Prymat
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z włoskiej kapusty ewy

Kapustę obrać z uszkodzonych liści, skroić grube nerwy, jak najdrobniej poszatkować i posolić. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne, pokroić w słupki. Cebulę pokroić w cieniutkie półplasterki. Wszystko wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak