Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

poncz rumowy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z limetki 1 sztuki
syrop cukrowy 2 sztuki
woda 4 łyżki
ziele angielskie 4 ziarenka
brązowy rum 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: poncz rumowy

biały cukier rozpuścić w gorącej wodzie by uzyskać gęsty syrop połączyć z sokiem limetki rum syrop woda i ziele połączyć i całość wymieszać przelać do butelek zakręcić i odstawić na kilka minut w ciemne miejsce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 22.11.2011 10:31
świetny
GGABI 15.09.2011 21:46
fajna sprawa
ewelina63 10.08.2011 12:40
super
iwa643 24.02.2011 07:32
smakowity
Joanna108
Joanna108 05.12.2010 09:18
W sam raz na zimowe wieczory...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak