Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 5 dkg
tłuszcz 15 dkg
cebula 20 dkg
przecier pomidorowy 5 dkg
Wywar:
sól do smaku
papryka mielona do smaku
wieprzowina 2 (z kością)

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy

Mięso wyluzować z kości,podzielić na kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz,posolić mięso,oprószyć mąką,obsmażyć z cebulą. Zalać wywarem,dusić. Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 01.11.2012 14:14
smaczny
ziutula
ziutula 27.12.2011 21:21
dobry gulasz..
Juleczka20 31.07.2011 08:43
pycha
KasiaK90 21.04.2011 10:33
lubię taki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak