Sposób przygotowania

schab dzielimy na mniejsze kawałki i czosnek nacieramy lekko roztuczemy panierujemy z zupie ogonowej i smażymy razem na patelni. Cebulę smażymy razem z pokrojonymi pieczarkami i gdy mięso lekko się zarumieni dodajemy je do pieczarek i gotujemy z dodatkiem wody i kostki do miękkości. Doprawiamy do smaku zaprawiamy odrobiną mąki sos

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam smak zupy ogonowej z torebki. Wykorzystanie go do gulaszu jest ciekawym pomysłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !