Sposób przygotowania

białka ubijamy na sztywno , dodajemy żółtka i cukier puder i nadal ubijać , następnie dodajemy olej i wodę na koniec mąkę z proszkiem, dzielimy na dwie równe części i do jednej dodajemy kakao a do drugie 2 łyżki mąki ziemniaczanej ,pieczemy 45 min , w tem 180 st ,

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wygląda kapitalnie... i zasługuje na mln plusików...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    evja

    Smakowicie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marzena831

    Uwielbiam zebrę! Szybka, łatwa, smaczna i świetnie wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    piękna Ci wyszła!
  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    lekkie i piskowe pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    genialne wykonanie
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mam dobry sposób na takie ładne ułożenie sie kolorów , chętnym zdradzę :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ślicznie ci wyszla...
  • 9
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiamy takie suche ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    to jeszcze ciasto za nasze babcie prawda proste i we wzorki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Uwielbiam zebrę :) W dzieciństwie mama ją zawsze piekła ...
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    super, tez taką robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znane i dobre ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !