Sposób przygotowania

Mięso rozbić tłuczkiem,uformować kotlet. Przygotować mąkę, roztrzepane jaja, bułkę tartą. Panierować kotlety najpierw w mące, później w jajku a na końcu w bułce tartej. Smażyć na silnie rozgrzanym smalcu na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie ma jak...schabowy :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    szybkie do zrobienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszny tradycyjny schabowy.
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię schabowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !