Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściane roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 szt.
kiełbasa 30 dag
cebula 2 szt.
pieczarki 50 dag
pomidory krojone z puszki 1 puszka
mąka 1 łyżka
olej 3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściane roladki

Kapustę obgotować. Pieczarki i lebulę pokroić, poddusić na oleju. Kiełbasę pokroić w krążki, razem z pieczarkami ułożyć na liściach kapusty. Zwinąć w ruloniki. Roladki ułożyć w rondlu, podlac wodą, dusić do miękkości. Pomidory zmiksować, zagęścić mąką, przyprawić. Zalać roladki zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 12.02.2014 11:09
rewelacyjne :)
Norgiusz 24.05.2012 07:00
bardzo fajne
Lidia6 31.10.2011 12:36
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak