Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
jajko 3 sztuki
szczypior 1 pęczek
śmietana 200 ml.
musztarda 1 łyżka
pieprz - do smaku
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

Cebulę oraz szczypior bardzo drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić na ćwiartki.
Musztardę połączyć ze śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Wszystkie składniki połączyć, zalać sosem śmietanowym, dokładnie wymieszać.
Ćwiartki jajek ułożyć dekoracyjnie na wierzchu potrawy.

SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 10.04.2011 22:04
też smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak