Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
jabłko winne 1 szt
groszek konserwowy 2 łyżki
pomidory 4 szt
jajko 1 szt
ogórek kwaszony 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory faszerowane

Pomidory umyć, odciąć górną część, wydrążyć środki. Pokroić w kostkę ogórek, jabłko i jajko na twardo, dodać groszek, całość wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Sałatę nałożyć w pomidory, a następnie przykryć odciętymi częściami pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 01.05.2011 18:50
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak