Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 2 łyżki
jabłko winne 1 szt
por 1 szt
papryka 2 szt
groszek konserwowy 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana

Paprykę umyć, przekroić wzdłuż, usunąć pestki. Umyty por pokroić w pół talarki, posolić i odstawić na 15 minut. Jabłko obrać, pokroić w kostkę, wymieszać z porem i zielonym groszkiem. Dodać śmietanę i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przyrządzoną sałatkę nałożyć do połówek papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak