Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

maślakowe sznycelki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maślaki 45 dag
jajko 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: maślakowe sznycelki

Grzyby oczyścić, ( używamy tylko kapeluszy) pokroić, posypać solą i pieprzem. Na talerzu rozbić jajko, na drugim wysypać bułkę tartą. Maczać grzyby w rozczepanym jajku następnie w bułce i smażyć na silnie rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak