Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg na śniadanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 szt
ogórek
szczypiorek 1/2
jogurt naturalny
twaróg 50 (śmietankowy)
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg na śniadanie

Twaróg mieszamy z jogurtem. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Obieramy i kroimy w kostkę. Mieszamy z twarogiem. Szczypiorek, rzodkiew i ogórek myjemy i osuszamy. Ogóreka obieramy i razem z rzodkiewką kroimy w cwierćplasterki. Szczypiorek siekamy. Warzywa wsypujemy do tawrogu. Doprawiamy vegetą i mieszamy. Schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 10.04.2011 09:44
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak