Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolą posypana cebula

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos Vinaigrette
musztarda 1 łyżeczka
parówka 4 szt.
cebula 2 szt.
sól

Przepis i sposób przygotowania na: fasolą posypana cebula

Fasolę moczyć przez noc, następnie ugotować w wodzie w której się moczyła, posolić. Po ugotowaniu odcedzić. Wymieszać fasolę z sosem, wymieszanym z musztardą. Parówki pokroić w cienkie plastry dodać do sosu. Przy podaniu posypać cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 01.02.2012 19:23
super
ilka_86 25.07.2011 07:25
super przepis
motomaniak 15.06.2011 13:21
no no ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak