Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem.Z białek ubić sztywną pianę i połączyć z mąką,delikatnie mieszając.Dodać pozostałe składniki i utarte żółtka i wymieszać pomału,żeby białka nie opadły.Obrać i pokroić jabłka na plasterki i powciskać dosyć gęsto w ciasto.Piec ok.40 minut w temp.200st.C

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie ,pyszne jest takie ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie ciasta za to ,że są wilgotne i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne slodkosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z jabłkami to musi być pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciasto z jabłkami zawsze świetnie smakuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    my też lubimy ciasta z jabłkami !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    jabłka w biszkopcie uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !